Cammottava Camino-Cuume


Ei voi mitään…Kun on kerran päättänyt lähteä vaeltamaan Santiago de Compostelan, sinne olisi päästävä heti! Mulla on kirjaimellisesti reppu pakattuna, vaelluskengät sisäänajettu ja vaellussauva valmiina!

Ei millään jaksaisi odottaa syyskuuhun saakka. SIksipä päätimme Anumarin kanssa lähteä heti lumien sultua kävelemään Jaakontien: Turun kirkolta raisioon, Naantaliin ja Rymättylään. Tekosyynä tarvikkeiden ja kunnon testaus, mutta oikeana syynä Camino-Cuume. Pakko päästä vaeltamaan.

Luojan kiitos sitä asuu maaseudulla, kotiovelta voi lähteä vaeltamaan kauniiseen luontoon.

Kunhan tulisi kevät…

 

#Camino, #Santiago de compostela, #pyhiinnvaellus

One response to “Cammottava Camino-Cuume

  1. Pyhiinvaellus Sandiago de Compostellaan alkoi Suomesta Pyhämaan Uhrikirkosta tai paremmin sitä edeltäneestä roomalaiskatolisesta kirkosta, joka on P. Jaakobin kirkko. Uhrikirkossa on legendan mukaan kätkettynä Kristuksen ristillä vuotanutta verta. Kirkolla on parantava voima tänäänkin. Erityisesti se on lapsettomien pariskuntien kirkko. Uhrattuaan Pyhämaan Uhrikirkolle monet ovat saneet oman lapsen. (Tiedän ainakin kaksi pariskuntaa).
    Kun nykyisen paavin edeltäjän edeltäjä vieraili Turussa, teki mieli pyytää häntä siunaamaan Pyhämaan Uhrikirkko ihmeitä tekeväksi lasten synnyttäjien kirkoksi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s